Solana Phone Saga 2

Solana uviedla na trh svoj druhý web3 smartfón Saga 2, ktorý priťahuje veľkú pozornosť obchodníkov s kryptomenami. Mince na báze Solana, ktoré sú bezplatne poskytované kupujúcim smartfónov, zaznamenali nárast v rozsahu 1 000 %.

Podľa priemyslu Saga 2, druhý model web3 smartfónu, ktorý uviedla spoločnosť Solana, získal viac ako 60 000 objednávok len za tri týždne od začiatku predpredaja. Očakáva sa, že Saga 2 vyjde v prvej polovici budúceho roka.

Saga, bola prvýkrát vydaná v júni 2022. Solana Mobile, dcérska spoločnosť Solana Development Company (Solana Labs), vyvinula Saga na poskytovanie mobilných služieb optimalizovaných pre Web 3, vrátane obchodovania s virtuálnymi aktívami, nezastupiteľných tokenov ( NFT) vydávanie a využívanie decentralizovaných financií (DApp).

Na začiatku prvého vydania Saga boli predaje pomalé. Ako sa však onedlho roznieslo, celý produkt bol na oficiálnej stránke vypredaný a na internetovej aukčnej stránke eBay sa predal za 5000 dolárov, čo je päťkrát viac ako pôvodná cena (1000 dolárov). Zdá sa, že spustenie Saga 2 tiež vychádza z úspechu existujúceho modelu Saga 1.

Dôvodom, prečo sú smartfóny vyrobené vývojármi mincí také populárne, sú očakávania týkajúce sa airdrop (bezplatných) mincí. Za faktor úspechu sa považuje najmä exkluzívne poskytovanie meme coinov a NFT vydaných na základe Solana, ktoré minulý rok vyskočilo viac ako 15-krát.

V skutočnosti sa uvádza, že kupci Saga 1 dosiahli veľký zisk prostredníctvom „BONK“, ktorú dostali v čase nákupu. Je to preto, že Bonk vyskočil o viac ako 1000% po tom, čo bol vysadený kupcom Saga 1.

Podľa toho sa minciari tešia aj na Sagu 2, ktorí si predobjednajú Sagu 2, poskytne exkluzívne NFT a neprenosné coiny. Aktuálna cena Saga 2 je stanovená na 450 dolárov, čo je polovica ceny Saga 1.

Vývojár Solana povedal, že Saga 2 nie je len smartfón, ale brána do sveta web3. „Chceme, aby bol web3 prístupný a príjemný pre každého. Saga 2 je navrhnutá tak, aby ponúkala najlepšiu používateľskú skúsenosť a bezpečnosť pre aplikácie a služby web3. Dúfame, že Saga 2 bude katalyzátorom masového prijatia Web3,“ povedal hovorca Solana Labs.

Zdroj: azcoinnews