Nákupná príležitosť?

Renomovaný analytik Michael van de Poppe vykonal komplexnú analýzu súčasného stavu bitcoínov a altcoinov, čím objasnil potenciálne príležitosti na trhu s altcoinmi.

Keď sa BTC za posledné dni stretol s výraznou korekciou takmer, podobný pokles bol pozorovaný pri rôznych altcoinoch. Uprostred špekulácií o tom, či trh dosiahol svoje dno, vykonal vážený analytik Michael van de Poppe dôkladnú analýzu bitcoinov aj altcoinov. Napriek hroziacej udalosti o polovicu v bitcoine, Poppe zdôraznil paralely s predchádzajúcimi cyklami, čo naznačuje, že súčasná situácia je v súlade s historickými trendmi. Povzbudzoval investorov, aby sa chopili príležitosti a zdôraznil, že teraz môže byť vhodná chvíľa vstúpiť na trh.

„Realita začína nastupovať, keďže hybnosť bitcoinu pred polovičným poklesom sa spomaľuje. Rovnako ako pri každom predchádzajúcom cykle, aj teraz to funguje dobre pre bitcoiny a altcoiny. Altcoiny stratili 25-50% hodnoty USDT, zatiaľ čo BTC klesli o 40-70%. V tejto chvíli je čas na nákup.“

Existuje nákupná príležitosť v altcoinoch?

Renomovaný analytik Michael van de Poppe zdôraznil súčasnú fázu konsolidácie Bitcoinu, čo naznačuje obmedzený pohyb BTC nahor v blízkej budúcnosti. Zostáva však optimistom, pokiaľ ide o potenciál altcoinov postupne získavať na sile. Van de Poppe zdôraznil významné korekcie zaznamenané v altcoinových bitcoinových pároch, pričom zaznamenal pokles v rozmedzí od 50 % do 70 %. Tento výrazný pokles predstavuje pre investorov hmatateľnú príležitosť na strategickú pozíciu v altcoinoch, tvrdí van de Poppe.

 

Zdroj: azcoinnews